T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / ALTINÖZÜ - Kozkalesi Ortaokulu

Kozkalesi Ortaokulu

Telefon
0(326)3362120
Belgegeçer
0
WEB
https://kozkalesiortaokulu.meb.k12.tr
Adres
KOZKALESİ MAH. KOZKALESİ 27 SK. KOZKALESİ ORTAOKULU BLOK NO: 4/3 ALTINÖZÜ / HATAY
Vizyon
Vizyonu Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş , çağdaş , demokratik lider özelliklerine sahip , okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz , öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak ; onların bilgili , yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.
Misyon
Misyonu Kozkalesi Ortakokulu; yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz , öğrencilerimiz , mezunlarımız ve velilerimizle iş birliği içerisinde , * Öğrencilerimizin; - Sosyal gelişimini tamamlamış, - Ne yapmak istediğini bilen, - Belirlediği hedefe kilitlenmiş birer sosyal fert olarak yetişmelerine yardımcı olan, * Sosyal , kültürel , sportif etkinlikleriyle adından söz ettiren ,bu alanda ilçe ve il çapında dereceler alan , * Öğrenci merkezli eğitim anlayışını benimsemiş , ve eğitimde kaliteyi yakalamış ve bu kaliteyi her yıl artıran bir eğitim kurumu yapmaktır.
Başarılar
Öğretmen :6
Öğrenci :73
Derslik :4
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :620
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
BAŞLAMA:08:40 BİTİŞ :15:25
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Mahallede lojman olmadığından geliş gidiş yapılmaktadır.İl merkezindeki köy garajlarından kalkan servis aracı Narlıca-Altınözü yolunu kullanmaktadır. Ayrıca Harbiye-Yayladağı yolu kullanılarak özel araçla da Kozkalesi Mahallesine ulaşılabilir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Kozkalesi Mh. yaklaşık 1000 nüfuslu bir köydür. Halk tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine (Antakya) uzaklığı yaklaşık 20 km. İlçe merkezine (Altınözü) uzaklığı yaklaşık 7 km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır